Zekerheid en kwaliteit in service en dienstverlening

Natuurlijk kunt u voor uw logistieke uitdagingen terecht bij prijsvechters of ‘de grote jongens’. Maar vertrouwt u niet liever op de ondersteuning van een bedrijf waar u nog écht klant bent?

Onze kijk op kwaliteit

MOL Logistics is zoveel méér dan een transporteur die uw zendingen van A naar B brengt. Door jarenlange ervaring, goed opgeleide medewerkers, internationaal erkende certificeringen en hoogwaardige faciliteiten tillen wij, als uw expediteur, service naar een hoger niveau.

Steeds hogere eisen

Maatschappelijke ontwikkelingen en toenemende internationale concurrentie leiden tot steeds hogere kwaliteitseisen. Kwaliteit staat steeds vaker in het teken van ‘het voldoen aan de verwachtingen van de klant’. Daarom vinden wij het belangrijk om risico’s voor ons bedrijf én onze klanten te managen, onze middelen doelmatig in te zetten en organisatieprocessen te beheersen. Allemaal met als doel om een zo hoog mogelijke klanttevredenheid te kunnen realiseren. De internationaal erkende norm ISO 9001:2015 past hier uitstekend bij. MOL Logistics heeft dit certificaat en daar zijn we trots op!

Met deze ISO 9001:2015 certificering monitoren en controleren we onze eigen prestaties en die van onze partners. Denk bijvoorbeeld aan procedures voor het afhandelen van zendingen, de opslag van goederen, schoonmaak en ongediertepreventie. Sommige onderdelen van andere normeringen (zoals de ISO 13485 norm en de GDP/GMP standaarden) zijn hierin opgenomen. Daarnaast vinden we training en het opleiden van ons personeel zeer belangrijk. Dat houden we goed bij, zodat alle certificeringen geldig zijn en blijven.

Als lid van diverse brancheorganisaties blijven we altijd op de hoogte van nieuwe regelgevingen en ontwikkelingen binnen de branche. Zo zijn we bijvoorbeeld lid van NDL/HIDC, de vereniging van en voor de logistieke sector.

Sinds 2008 is ons bedrijf AEO gecertificeerd. Dit certificaat kwalificeert ons als veilige en betrouwbare partner in het internationale goederenvervoer. Douaneafwikkelingen verlopen sneller en soepeler, waardoor er minder fysieke en documentaire controles hoeven plaats te vinden. Onze eigen douanespecialisten zorgen voor een goede afhandeling van iedere zending.

Met de kwalificatie ‘Erkend Luchtvracht Agent’ beperken we de risico’s op vertragingen, als gevolg van veiligheidscontroles van zendingen, tot een minimum.

Om de kwaliteit voor onze klanten te waarborgen en te blijven verbeteren, hechten we ook veel waarde aan audits. Deze audits worden zowel door een extern bureau als door onze interne kwaliteitsmedewerkers gedaan. Daarbij komen alle afdelingen volgens een roulatiesysteem aan de beurt.

Lees onze voorwaarden of onze privacyverklaring.

Quality matters:

Contact

Visiting Address
Siriusstraat 45
5015 BT Tilburg
The Netherlands

+31 (0)13 - 5373 373
info@mol-logistics.nl

VAT: NL004754761B01
CoC: 18022017

Other Office

Rotterdam
Hoefsmidstraat 41
3194 AA Hoogvliet-Rotterdam
+31 (0)10 - 2996 220

Amsterdam
Prestwickweg 30
Gebouwdeel D, 2e verdieping
1118 LB Schiphol-Zuidoost
+31 (0)20 - 4059 900