Werken bij MOL Logistics

Ben jij een gedreven, klantgerichte professional op zoek naar een uitdagende baan? En wil je werken bij een ambitieuze, internationale speler op het gebied van transport en logistiek, met het karakter van een echt familiebedrijf? Dan voel je je bij MOL Logistics vast en zeker uitstekend thuis!
R

Familiebedrijf

Open deuren cultuur

i

Internationaal

Wereldwijd netwerk van collega’s

i

Ontwikkel jezelf

Door trainingen en meedenken

Vacatures bij MOL Logistics:

Jr. Sales Executive

Jr. Sales Executive

Expediteur

Expediteur

Collega’s over werken bij MOL Logistics:

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

We kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten hoe het hele sollicitatieproces bij MOL Logistics verloopt. Hieronder hebben we dit opgedeeld in 5 stappen. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Stap 1: Solliciteren

Wij plaatsen onze vacatures op onze website. Wil je een open sollicitatie opsturen of meer informatie over stage lopen bij MOL Logistics, stuur dan je email aan Madelon of Lieke naar HR: hr@mol-logistics.nl

Wil je nog wat meer informatie over ons bedrijf of over de vacature, dan kun je bellen met de afdeling HR & Quality op 013-5373431. En kijk ook eens op deze website voor meer informatie over ons bedrijf.

Stap 2: Beoordeling sollicitaties

Wanneer wij je sollicitatie hebben ontvangen, gaan wij deze in behandeling nemen. Wij streven er naar om binnen twee weken een reactie te geven. Als we enthousiast zijn geworden van je ingestuurde sollicitatie, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Het kan natuurlijk ook zijn dat je op basis van de beoordeling wordt afgewezen, dan sturen wij je een mail. In het kader van de GDPR zullen wij dan de motivatiebrief, CV en mail na afronding van de sollicitatieprocedure vernietigen.

We stellen het altijd op prijs dat een kandidaat interesse heeft getoond om bij MOL Logistics te werken en danken je dan ook voor de genomen moeite.

Stap 3: Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek vindt normaliter plaats met de (toekomstige) direct leidinggevende en een HR Specialist. Tijdens dit oriënterende gesprek proberen we een goede indruk te krijgen van jou als persoon en van je capaciteiten en kijken we of jij de nieuwe collega zou kunnen worden binnen MOL Logistics. Natuurlijk krijg jij ook de ruimte om vragen te stellen over de vacature en ons bedrijf, graag zelfs! Wij vinden het belangrijk om een duidelijk en eerlijk beeld van onze organisatie en de vacature te geven zodat ook jij een goede keuze kunt maken.

Stap 4: Vervolggesprek

Wanneer het kennismakingsgesprek voor beide partijen positief is verlopen, vragen we je voor een vervolggesprek. Dit gesprek vindt in basis plaats met een (toekomstige) directe collega en een andere HR Specialist. We zullen dieper ingaan op de inhoud van de functie en jouw capaciteiten en motivatie. Een assessment of een andere test door een derde partij kan deel uitmaken van de procedure. Afhankelijk van de functie kan er nog een gesprek plaatsvinden.

Stap 5: Contractvoorstel

Wanneer wij overtuigd zijn van jouw kwaliteiten, dan zullen wij je een aanbod doen om bij ons te komen werken. In dit aanbod zijn de arbeidsvoorwaarden nader uiteengezet.

Na ondertekening van de nodige documenten heten wij je dan van harte welkom bij MOL Logistics!

Welkom bij MOL Logistics!

We maken nadere afspraken voor je eerste werkdag en maken ook een inwerkplan zodat jij snel je draai zult vinden binnen onze organisatie.

Ook plannen we een introductiemeeting in, zodat je in korte tijd op de hoogte bent.