Voorwaarden MOL Logistics.

Om u goed van dienst te kunnen zijn, vinden wij het belangrijk om vooraf duidelijk te zijn over onze voorwaarden. Zo weet u waar u aan toe bent en wat u van ons, als expediteur en van onze dienstverlening mag verwachten.

Eenvoud is het toverwoord.

We gebruiken hiervoor de zogenaamde ‘Logistieke Services Voorwaarden’ (LSV). Deze zijn ontwikkeld door Transport en Logistiek Nederland (TLN) en haar kring, expediteursorganisatie FENEX. Hierin staat ook informatie over onze leverings- en betalingsvoorwaarden.
Het gebruik van de LSV biedt vele voordelen: voor u als klant en voor ons als uw expediteur / logistiek dienstverlener. Zo kunnen we met één set voorwaarden voor logistieke activiteiten meer uniformiteit in de keten aanbrengen. Daarnaast bieden de voorwaarden vooral ook meer aansluiting bij de praktijk van alle dag. Eenvoud is het toverwoord.

Aanvullende informatie 

Naast deze voorwaarden informeren we u graag over onze dienstverlening. Daarom hebben we een apart document voor u met algemene informatie. Dit document kunt u hieronder downloaden:

Zijn uw transport & logistiek up-to-date?

Doe de gratis check en ontvang een Dopper drinkfles.