Kwaliteit en service.

Natuurlijk kunt u voor uw logistieke uitdagingen terecht bij prijsvechters of ‘de grote jongens’. Maar vertrouwt u niet liever op de ondersteuning van een bedrijf waar u nog écht klant bent?

Onze kijk op kwaliteit

MOL Logistics is zoveel méér dan een transporteur die uw zendingen van A naar B brengt. Door jarenlange ervaring, goed opgeleide medewerkers, internationaal erkende certificeringen en hoogwaardige faciliteiten tillen wij, als uw expediteur, service naar een hoger niveau.

Steeds hogere eisen
Maatschappelijke ontwikkelingen en toenemende internationale concurrentie leiden tot steeds hogere kwaliteitseisen. Kwaliteit staat steeds vaker in het teken van ‘het voldoen aan de verwachtingen van de klant’. Daarom vinden wij het belangrijk om risico’s voor ons bedrijf én onze klanten te managen, onze middelen doelmatig in te zetten en organisatieprocessen te beheersen. Allemaal met als doel om een zo hoog mogelijke klanttevredenheid te kunnen realiseren. De internationaal erkende normen ISO 9001:2015 en ISO13485 passen hier uitstekend bij. MOL Logistics heeft deze certificaten en daar zijn we trots op!

ISO 9001:2015 en ISO 13485 gecertificeerd

Met de ISO 9001:2015 certificering monitoren en controleren we onze eigen prestaties en die van onze partners. Denk bijvoorbeeld aan procedures voor het afhandelen van zendingen, de opslag van goederen, schoonmaak en ongediertepreventie. Daarnaast zijn we er erg trots op dat we in 2021 ook het ISO 13485 certificaat hebben behaald. Deze internationale norm voor medische hulpmiddelen past helemaal binnen onze logistieke dienstverlening. Door de ISO 13485 certificering toont een bedrijf of organisatie aan dat het voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van medische hulpmiddelen. 

Door deze twee belangrijke kwaliteitscertificeringen kunnen we onze huidige én toekomstige klanten nog professioneler van dienst zijn.

Daarnaast vinden we training en het opleiden van ons personeel zeer belangrijk. Dat houden we goed bij, zodat alle certificeringen geldig zijn en blijven.

Als lid van diverse brancheorganisaties blijven we altijd op de hoogte van nieuwe regelgevingen en ontwikkelingen binnen de branche. Zo zijn we bijvoorbeeld lid van NDL/HIDC, de vereniging van en voor de logistieke sector.

AEO gecertificeerd

Sinds 2008 is ons bedrijf AEO gecertificeerd. Dit certificaat kwalificeert ons als veilige en betrouwbare partner in het internationale goederenvervoer. Douaneafwikkelingen verlopen sneller en soepeler, waardoor er minder fysieke en documentaire controles hoeven plaats te vinden. Onze eigen douanespecialisten zorgen voor een goede afhandeling van iedere zending.

Met de kwalificatie ‘Erkend Luchtvracht Agent’ beperken we de risico’s op vertragingen, als gevolg van veiligheidscontroles van zendingen, tot een minimum.

Kwaliteit voor onze klanten

Om de kwaliteit voor onze klanten te waarborgen en te blijven verbeteren, hechten we ook veel waarde aan audits. Deze audits worden zowel door een extern bureau als door onze interne kwaliteitsmedewerkers gedaan. Daarbij komen alle afdelingen volgens een roulatiesysteem aan de beurt.

N

Kwaliteit staat voorop: we hebben niet voor niets AEO, ISO en IATA certificeringen

N

We houden duizenden verschillende items in voorraad voor onze klanten, met een nauwkeurigheid van 98%

N

Wereldwijd meer dan 110 strategische locaties en ruim 250 kwalitatieve partners binnen handbereik: lokale, nationale én internationale expertise

Zijn uw transport & logistiek up-to-date?

Doe de gratis check en ontvang een Dopper drinkfles.