Over MOL Logistics: uw creatieve partner in logistiek

MOL Logistics (Netherlands) BV is een onderdeel van Mitsui O.S.K. Lines, Ltd., een toonaangevende beursgenoteerde wereldspeler in transport en logistiek. In 1919 werd de basis van onze huidige organisatie gelegd in Tilburg, Nederland. Onze drie kantoorlocaties in Nederland maken deel uit van het wereldwijde netwerk. MOL Logistics biedt diensten aan op het gebied van van zeevracht, luchtvracht, warehousing, wegvracht, spoorvracht, douaneregelgeving, fiscale activiteiten, multimodaal transport en supply chain-oplossingen.

Vertrouw op de specialist in transport en logistiek.

Kunt u uw zending het beste per lucht- of zeevracht vervoeren? Welke douaneformaliteiten dient u te regelen? Hoe levert u al het papierwerk aan? Wanneer mag u uw bestelling uit China verwachten? Heeft uw klant in Amerika de goederen al ontvangen? Met MOL Logistics als uw creatieve partner in logistiek hoeft u niet meer uit te zoeken wat de beste manier is voor een transport!

Graag bieden we u als uw expediteur de beste import- en exportmogelijkheden tegen de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Plus actuele informatie met betrekking tot uw branche. Zo blijft u snel en gemakkelijk op de hoogte én kunt u zich helemaal richten op uw eigen werkzaamheden.

Relaties in uiteenlopende sectoren vertrouwen op MOL Logistics als hun creatieve partner in logistiek. Onze specialisten weten snel de weg te vinden in een wereld waarin veel vervoerders actief zijn. Of het nu gaat om 1 pallet of een groot, complex project, wij nemen u graag de zorg uit handen en denken met u mee. Dit varieert van het selecteren, aansturen en monitoren van de juiste partij voor uw specifieke transportbehoefte tot deskundige begeleiding bij het managen van wereldwijde supply chain oplossingen.
Bij MOL Logistics krijgt u altijd de oplossing die het beste past bij wat u wilt vervoeren. Uiteraard houden we rekening met de bestemming, het tijdsbestek en de prijs. Hierbij kunt u profiteren van onze inkoopkracht. Onze onafhankelijke positie en flexibiliteit in het selecteren van de juiste partij bieden u continuïteit van uw transport én logistiek.

Voor elk type vervoer of logistieke uitdaging bent u bij MOL Logistics aan het juiste adres.

N

Ruim 100 jaar ervaring binnen de nationale en internationale logistiek

N

Jaarlijks helpen we onze klanten met 20.000 voorraadorders plus 25.000 separate transportzendingen. Dat zijn ruim 610 miljoen colli!

N

Jaarlijks helpen we onze klanten met 20.000 voorraadorders plus 25.000 separate transportzendingen. Dat zijn ruim 610 miljoen colli!

Logistiek proces
U wilt uw producten succesvol bij uw klanten afleveren. Daarbij ondersteunen we u met veel plezier en kennis. We starten met een inventarisatie van uw wensen en behoeften (en die van uw klanten) voor een advies op maat. Daarbij maken we een passende combinatie van snelheid, betrouwbaarheid, voorraadbeheersing en kostenefficiëntie. Zo kunt u erop vertrouwen dat ons advies de beste manier omvat om uw zendingen te verzorgen. Of dat nu via luchtvracht, zeevracht, wegtransport, trein of binnenvaart is.

Klanten.

Onze dienstverlening staat in het teken van onze klanten. Daarom laten we u graag meelezen hoe onze klanten deze samenwerking ervaren.

Ons team.

Zaken doen is prettiger als u weet met wie u te maken heeft. Daarom hebben we een greep uit onze collega’s op deze pagina staan. We gaan graag met u in gesprek over uw transport en logistiek!

Kwaliteit & service.

Natuurlijk kunt u voor uw logistieke uitdagingen terecht bij prijsvechters of ‘de grote jongens’. Vertrouwt u niet liever op de ondersteuning van een bedrijf waar u nog écht klant bent? Waar kwaliteit en service belangrijk zijn!

Nieuws.

Lees op deze pagina het laatste nieuws over ons bedrijf, onze klanten en natuurlijk uit de branche transport en logistiek. 

Werken bij MOL Logistics.

Ben jij een gedreven, klantgerichte professional? En wil je werken bij een internationale speler op het gebied van transport en logistiek? Dan voel je je bij MOL Logistics vast uitstekend thuis!

Voorwaarden.

Om u goed van dienst te kunnen zijn, vinden wij het belangrijk om vooraf duidelijk te zijn over onze voorwaarden. Zo weet u waar u aan toe bent en wat u van ons, als expediteur en van onze dienstverlening mag verwachten.

Geschiedenis.

De geschiedenis van MOL Logistics begint ruim 100 jaar geleden. Het Nederlandse bedrijf werd in 1919 opgericht als Wassing BV, een echt Tilburgs transportbedrijf. Een mooi stukje geschiedenis.

MOL Logistics in Europa.

Binnen Europa, Midden-Oosten en Afrika heeft MOL Logistics verschillende eigen kantoren en betrouwbare agenten. Zo biedt MOL Logistics een complete dienstverlening van A tot Z.