Opening luchtvrachtkantoor Schiphol voelt als frisse start

Op vrijdag 19 januari 2018 openden we onze deuren voor klanten en leveranciers op ons luchtvrachtkantoor Schiphol. Afgelopen december verhuisden de luchtvracht collega’s van de Shannonweg naar de Prestwickweg. Qua kilometers niet zover uit elkaar, qua gevoel des te meer. Hoe? Dat leest u in dit artikel.

Officiële opening luchtvrachtkantoor

Het frisse, MOL-blauwwitte kantoor moest natuurlijk officieel geopend worden. Daarom verwelkomden we een veertigtal klanten en leveranciers om samen met ons te proosten. Om het kantoor officieel te openen hield Sales Manager Chris Goeverneur een kort en krachtige toespraak. Uiteraard zorgden we ook voor de inwendige mens. Een assortiment aan versbereide hapjes zoals pittige pompoensoep, quiche en gemarineerde balletjes vond gretig aftrek bij de aanwezigen.

Opening-Schiphol-Office-2018-03

Één team op één locatie

Voor de gasten bleek het een mooi moment om kennis te maken met de mensen achter de telefoon en email. Zowel de import als export collega’s van MOL Logistics waren aanwezig, naast een afvaardiging van het management en de supervisors. Voor onze klanten erg belangrijk, aangezien zij op dit kantoor terecht kunnen voor al hun luchtvracht zaken. Dat gaat een stuk makkelijker als ze weten met wie ze te maken hebben. Vanuit het kantoor hebben we ook toegang tot het warehouse: zo hebben we volledige controle op alle in- en uitgaande luchtvracht zendingen.

Rond 19.00 uur sloten we de borrel af. De aanwezigen kregen een tasje met Sake (Japanse rijstwijn) en andere goodies mee als dank voor hun komst. MOL Logistics kijkt terug op een mooie avond, die wat ons betreft de boeken in kan als ‘frisse start’.

Hulp nodig bij uw luchtvracht? Laat ons u terugbellen!

Wij gaan uiterst zorgvuldig met uw contactgegevens om.

Zijn uw transport & logistiek up-to-date?

Doe de gratis check en ontvang een Dopper drinkfles.

Overig nieuws van MOL Logistics:

MOL Logistics draagt bij aan de Tilburgse Voedselbank

MOL Logistics draagt bij aan de Tilburgse Voedselbank

De Stichting Tilburgse Voedselbank zet zich in voor huishoudens in Tilburg en omgeving, die om wat voor reden dan ook in financiële problemen zijn gekomen en daardoor geen voedsel meer kunnen kopen. Afgelopen week bezocht Chris Goeverneur (General Manager Sales bij...

MOL Logistics behaalt ISO 13485 certificering

MOL Logistics behaalt ISO 13485 certificering

Vol trots kunnen we melden dat 2021 voor MOL Logistics uitstekend is begonnen. We hebben namelijk het ISO 13485 certificaat behaald! Deze internationale norm voor medische hulpmiddelen past helemaal binnen onze logistieke dienstverlening. Gecertificeerde fabrikanten,...

MOL Logistics steunt Stichting Hulp Hongarije en Oekraïne (SHHO)

MOL Logistics steunt Stichting Hulp Hongarije en Oekraïne (SHHO)

Via ons wegtransport netwerk helpen we onze klanten met zendingen van en naar Oost-Europa.  Door middel van groepage, volle vrachten óf met spoedtransport kunnen we deze regio goed bereiken. Echter hebben niet alle inwoners van dit gebied voldoende middelen om rond te...

Spoedtransport en toch milieubewust?

Spoedtransport en toch milieubewust?

U herkent het vast wel: een klant in Spanje die met spoed twee pallets met uw producten nodig heeft. Of reserveonderdelen die per direct naar Oost-Europa moeten. Bij MOL Logistics helpen wij u graag én vakkundig met al uw vragen over spoedtransporten. En we houden het betaalbaar met ‘one-way’ prijzen.

Alles over Brexit: hoe gaat het verder met uw UK business?

Alles over Brexit: hoe gaat het verder met uw UK business?

Sinds 31 januari 2020 is de
Brexit een feit. Per 1 januari
2021 gelden er definitief
nieuwe regels. Een gedeelte
van bedrijven die zaken doet
met het Verenigd Koninkrijk
blijkt goed op de hoogte
van de ontwikkelingen.
Niet alle bedrijven treffen
echter de benodigde
voorzorgsmaatregelen. Dit kan
vergaande gevolgen hebben.

Oversized cargo versturen?

Oversized cargo versturen?

Wist u dat onze afdeling wegtransport ook ‘Oversized Cargo’ kan vervoeren voor uw bedrijf of relatie? Dit verzorgen we voor u door geheel Europa en indien gewenst zelf verder via onze lucht- en/of zeevracht collega’s.