Zeevracht

Zeevracht: van container tot deellading

Zeevracht: ziet u door de diversiteit aan rederijen, allianties en NVOCC’s nog de juiste partij voor uw container zendingen? MOL Logistics neemt u voor deelladingen (LCL) en volle containers (FCL) uw zorgen uit handen. Of u nu goederen importeert uit Amerika of Azië, of juist exporteert naar Afrika of het Midden Oosten: voor iedere lijn bieden we de juiste oplossing.

Wij werken samen met diverse wereldwijde spelers en kleinere specialisten. Daardoor hebben we voor iedere zeevrachtzending de juiste oplossing.

N

De Rotterdamse haven als centraal punt binnen ons Europese distributienetwerk

N

Goede relaties met diverse kwalitatieve rederijen voor zowel deep als short sea

N

Volle containers (FCL), kleinere volumes (LCL), consolidatiezendingen en buitenprofielladingen

N

Integratie met andere vormen van vervoer zoals wegtransport, binnenvaart en spoorvervoer

De haven van Rotterdam fungeert als logistieke toegangspoort voor de aanvoer binnen het Europese distributienetwerk. Maar ook voor containers en pallets die vanuit Europa de wereld in gaan, komen vaak via Rotterdam. Om deze zendingen goed te begeleiden, heeft MOL Logistics daarom een vestiging dichtbij de Rotterdamse haven. Korte lijnen en snelle afhandeling vormen uw directe voordelen.

Tientallen rederijen, NVOCC’s en afhandelaars: we maken het u graag makkelijk door op basis van uw wensen de juiste partij voor uw zending te selecteren. Voor zowel deep sea als short sea kunnen we onafhankelijk gebruik maken van de lijndiensten. Wij verzorgen voor u het transport van volle containers (FCL), kleinere volumes en pallets (LCL), consolidatiezendingen en buitenprofielladingen. Natuurlijk kunt u ook geconditioneerde containers (reefers) via ons netwerk verzenden. Via ons online systeem kunt u het verloop en de verwachte aankomstdatum (ETA) van uw transport op de voet volgen.

Naast het verzorgen van zeevracht, kunt u ook bij ons terecht voor een combinatie met andere vormen van vervoer. Denk daarbij aan wegtransport, binnenvaart en spoorvervoer, waardoor u de hele wereld kunt bereiken via slechts één logistiek partner. We halen en brengen uw zendingen precies waar u deze verwacht en binnen de afgesproken termijn. Door onze constante kwaliteit bent u in staat uw voorraad en productie efficiënt te plannen.

Onze specialisten

Monique en Jeroen
Zeevrachtspecialisten

Heeft u vragen over zeevracht? Neem contact met ons op! Dit kan via:

+31 (0)10 – 2996 227
salessea@mol-logistics.nl

Uw producten met zeevracht naar de juiste bestemming?