Zeevracht: van container tot deellading

Hoe kiest u binnen de grote diversiteit aan rederijen, allianties en NVOCC’s nog de juiste partij voor uw container zendingen? Voor deelladingen en volle containers neemt MOL Logistics graag uw zorgen uit handen.

Voor iedere zeevrachtzending de juiste oplossing.

Of u nu goederen importeert uit Amerika of Azië, of juist exporteert naar Afrika of het Midden Oosten: voor iedere lijn bieden we de juiste oplossing. Wij werken samen met diverse wereldwijde spelers en kleinere specialisten. Daardoor hebben we voor iedere zeevrachtzending de juiste oplossing. 

N

De Rotterdamse haven als centraal punt binnen ons Europese distributienetwerk.

N

Goede relaties met diverse kwalitatief goede rederijen voor zowel deep- als short sea.

N

Volle containers (FCL), kleinere volumes (LCL), consolidatiezendingen en buitenprofielladingen.

N

Integratie met andere vormen van vervoer zoals wegtransport, binnenvaart en spoorvervoer.

Logistieke toegangspoort

De haven van Rotterdam fungeert als logistieke toegangspoort voor de aanvoer binnen het Europese distributienetwerk. Maar ook containers en pallets die vanuit Europa de wereld in gaan, passeren vaak de Rotterdamse haven. Om deze zendingen goed te begeleiden, heeft MOL Logistics een vestiging in Rotterdam. Korte lijnen en snelle afhandeling vormen uw directe voordelen.

Kwalitatieve rederijen

Tientallen rederijen, NVOCC’s en afhandelaars: we maken het u graag makkelijk door op basis van uw wensen de juiste partij voor uw zending te selecteren. Voor zowel deep sea als short sea kunnen we onafhankelijk gebruik maken van de lijndiensten. Wij verzorgen voor u het transport van volle containers (FCL), kleinere volumes en pallets (LCL), consolidatiezendingen en buitenprofielladingen. Natuurlijk kunt u ook geconditioneerde containers (reefers) via ons netwerk verzenden. Via ons online systeem kunt u het verloop en de verwachte aankomstdatum (ETA) van uw transport op de voet volgen.

Zijn uw transport & logistiek up-to-date?

Doe de gratis check en ontvang een Dopper drinkfles.

Multimodaal transport

Naast het verzorgen van zeevracht, kunt u ook bij ons terecht voor een combinatie met andere vormen van vervoer. Denk daarbij aan wegtransport, binnenvaart en spoorvervoer, waardoor u de hele wereld kunt bereiken via slechts één logistiek partner. We halen en brengen uw zendingen precies waar u deze verwacht en binnen de afgesproken termijn. Door onze constante kwaliteit bent u in staat uw voorraad en productie efficiënt te plannen.

Neem contact met ons op

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor de beste oplossing voor uw verzending.