Spoedtransport op basis van een enkele rit

Of het nu gaat om een transport van Duitsland naar Portugal of van Engeland naar Spanje: MOL Logistics kent de kortste weg. Met een netwerk van ruim 350 bestelauto’s en tientallen bakwagens staan onze partners door heel Europa voor u klaar. Via online tools zien wij welk voertuig beschikbaar is voor zorgvuldig transport van pallets of grotere ladingen. Voor elke soort zending en elk volume krijgt u een passend advies. En tegen zeer scherpe tarieven, gebaseerd op een enkele reis!

U kunt met al uw vragen over spoedtransport bij ons terecht.

Benieuwd hoe snel we uw spoedtransport oppikken?

Vraag een snelle offerte aan tegen gunstige tarieven.

U herkent het wel: die klant in Spanje die met spoed twee pallets met uw producten moet hebben. Of die zending met reserveonderdelen die per direct naar Oost-Europa moet. Het regelen van spoedzendingen veroorzaakt vaak stress en kost u veel extra tijd: u moet op zoek naar een betrouwbare partner, die redelijke prijzen biedt, want spoedtransport is toch behoorlijk duur? Bij MOL Logistics helpen wij u graag en vakkundig met al uw vragen over spoedtransport. En we houden het betaalbaar met ‘enkele rit’ prijzen. Bij ons betaalt u dus niet voor de terugweg!

N

Spoedtransport tegen zeer scherpe prijzen: op basis van enkele rit!

N

Voor spoedlevering van pakketten of pallets binnen Europa

N

Ons Customer Service team helpt u de juiste keuze te maken

Spoedvrachten
met specifieke eisen

Dankzij het netwerk van MOL Logistics krijgt u uw spoedvrachten betaalbaar op hun eindbestemming. De chauffeurs kennen de specifieke eisen die onze klanten stellen aan het vervoer van hun producten en leveren maatwerk op hoog niveau. Ook indien uw goederen gekoeld, verwarmd of als gevarengoed (ADR) vervoerd moeten worden.

Dag en nacht
bereikbaar voor uw spoedvracht

Ook in uw omgeving staat een wagen startklaar voor uw zending. Daarvan kunt u op ieder moment gebruik maken, want voor spoedzendingen is MOL Logistics 24/7 bereikbaar. Uw goederen halen we volgens afspraak op en ze komen supersnel op hun bestemming. Tegen sterk concurrerende tarieven en met tevredenheidgarantie. Uiteraard kunt u de status van uw zending via onze Track & Trace module op de voet volgen.

Spoedvrachten
volgen op de voet

Binnen 2 uur (en indien nodig nóg sneller) halen we uw zending op. Uiteraard krijgt u vooraf het kenteken van de chauffeur en kunt u een referentie opgeven. Via online tools volgen we alle spoedtransporten op de voet. Als uw zending op bestemming is aangekomen, ontvangt u een melding met het afleverbewijs (Proof Of Delivery/POD). Zo blijft u snel en eenvoudig op de hoogte van uw spoedzending.

Advies op maat.

Bericht over Spoedtransport

AVG en Privacy

Lees onze voorwaarden of onze privacyverklaring.

Quality matters:

Contact

Visiting Address
Siriusstraat 45
5015 BT Tilburg
The Netherlands

+31 (0)13 - 5373 373
info@mol-logistics.nl

VAT: NL004754761B01
CoC: 18022017

Other Office

Rotterdam
Hoefsmidstraat 41
3194 AA Hoogvliet-Rotterdam
+31 (0)10 - 2996 220

Amsterdam
Prestwickweg 30
Gebouwdeel D, 2e verdieping
1118 LB Schiphol-Zuidoost
+31 (0)20 - 4059 900