Spoedtransport

Spoedtransport op basis van een enkele rit

Uw klant in Spanje wacht op twee pallets met uw producten, die er met spoed naartoe moeten. Of u heeft een zending met reserveonderdelen die per direct naar Oost-Europa moet. Het regelen van dit soort spoedzendingen veroorzaakt een hoop stress, en kost u ook nog veel tijd. Dan hebben we het nog niet eens over de transportkosten gehad. Want spoedtransport is toch behoorlijk duur? En welk bedrijf moet u dan benaderen? Wij helpen u graag én betaalbaar (want op basis van een enkele rit) met al uw vragen over spoedtransport!

Of het nu gaat om een transport van Duitsland naar Portugal of van Engeland naar Spanje: MOL Logistics kent de kortste weg. Met een netwerk van ruim 350 bestelauto’s en tientallen bakwagens staan onze partners door heel Europa voor u klaar. Door middel van een scherm zien we welk voertuig voor zorgvuldige verzending van pallets en zelfs grotere ladingen beschikbaar is. Voor elke soort zending en elk volume krijgt u een passend advies. En tegen zeer scherpe tarieven, gebaseerd op een enkele reis!

N

Spoedtransport tegen zeer scherpe prijzen: op basis van enkele rit!

N

Voor spoedlevering van pakketten of pallets binnen Europa

N

Uw Customer Service team helpt u de juiste keuze te maken

Dankzij het netwerk van MOL Logistics krijgt u uw spoedvrachten betaalbaar op hun eindbestemming. De chauffeurs kennen de specifieke eisen die onze klanten stellen aan het vervoer van hun producten en leveren maatwerk op hoog niveau. Ook indien uw goederen gekoeld, verwarmd of als gevarengoed (ADR) vervoerd moeten worden.

Ook in uw omgeving staat een wagen startklaar voor uw zending. Daarvan kunt u op ieder moment gebruik maken, want voor spoedzendingen is MOL Logistics 24/7 bereikbaar. Uw goederen halen we volgens afspraak op en ze komen supersnel op hun bestemming. Tegen sterk concurrerende tarieven en met tevredenheidgarantie. Uiteraard kunt u de status van uw zending via onze Track & Trace module op de voet volgen.

Binnen 2 uur (en indien nodig nóg sneller) halen we uw zending op. Uiteraard krijgt u vooraf het kenteken van de chauffeur en kunt u een referentie opgeven. Tijdens de rit volgen we de zending op de voet: op een scherm kunnen wij alle actuele spoedtransporten volgen. Als uw zending op bestemming is aangekomen, ontvangt u een melding met het afleverbewijs (Proof Of Delivery/POD). Zo blijft u snel en eenvoudig op de hoogte van uw spoedzending.

Onze specialist

Leslie Geleijns
Specialist voor spoedtransport

Heeft u vragen over spoedtransport? Neem contact met ons op! Dit kan via:

+31(0)13 – 5373 314
snel@mol-logistics.nl

Heeft u NU spoedtransport nodig?