Luchtvracht

Luchtvracht: als uw zending haast heeft

Of u nu met spoed een onderdeel uit Azië nodig heeft of een volledige charter om uw goederen op tijd in Amerika te krijgen: wij regelen het voor u. Luchtvracht biedt legio mogelijkheden en MOL Logistics kent de weg in deze internationale en razendsnelle wereld.

U kunt rekenen op de persoonlijke aandacht van ons Customer Service team, ondersteund door een online systeem dat de status van iedere zending controleert. Bij MOL Logistics bent u aan het juiste adres voor zowel uw inkomende als uitgaande luchtvrachtzendingen.

N

Persoonlijk advies door een deskundig en ervaren Customer Service team.

N

Wereldwijd importeren en exporteren: tot aankomst luchthaven of huis geleverd.

N

Erkend IATA luchtvracht agent sinds 1946: snel en veilig vervoer.

N

Scherpe tarieven.

Van Azië tot Amerika en van Europa tot Afrika: waar uw zending ook heen moet of vandaan komt, vertrouw op uw specialist. Om onze klanten goed te bedienen, hebben we een kantoor in Nederland dat gevestigd is bij de belangrijkste Nederlandse luchthaven Amsterdam Schiphol. Bovendien maken we gebruik van het wereldwijde MOL Logistics netwerk, waardoor voor iedere zending de juiste partner in beeld komt.

Voor importeren en exporteren van uw goederen bieden we u een compleet dienstenpakket. Denk daarbij aan consolidatiediensten, directe en indirecte vluchten, (deel)charters, huis/huis-leveringen, Next Flight Out (NFO), persoonlijke begeleiding met een On Board Courier, douane afhandeling en overslag van goederen in onze eigen (transito) douaneloodsen. Alles wat nodig is om uw spoedzending zo snel mogelijk op haar bestemming te krijgen, wereldwijd! Ook kunt u met uw gevaarlijke goederen bij ons terecht: we beschikken over de benodigde vergunningen voor het luchtvracht vervoer van gevaarlijke stoffen. Tevens maken we uw zending luchtvracht veilig.

Onze klanten en de overheid hebben belang bij snel en veilig vervoer van luchtvracht. Door het creëren van een veilige luchtvracht keten van ‘Erkend Luchtvracht agenten’ en ‘Bekende Afzenders’, kan de vracht zo snel mogelijk naar de luchthavens en aan boord van een vliegtuig. Sinds 1946 hebben we de nodige kennis en ervaring in luchtvracht opgedaan. U kunt dus bouwen op een dienstverlener die zich IATA luchtvrachtagent mag noemen. Ongeacht de grootte van uw zending, we hebben de deskundigheid om aan uw wensen én de officiële luchttransport eisen te voldoen. Daarbij hebben al onze locaties de status ‘Erkend Luchtvracht agent’. Hierdoor profiteert u van snellere doorlooptijden.

Onze specialist

Wik Snieders
Luchtvracht specialist

Heeft u vragen over luchtvracht? Neem contact met ons op! Dit kan via:

+31 (0)20 – 4059882
salesair@mol-logistics.nl

Razendsnelle luchtvrachtzendingen nodig?