Interne Logistiek: ondersteuning bij u op de werkvloer

Voor sommige bedrijven is het in dienst nemen van gekwalificeerd logistiek personeel niet haalbaar. Of blijkt het bijscholen van kantoor- of productiepersoneel op transportvlak in de praktijk ondoenlijk. Terwijl uw producten wel op de juiste manier verpakt en op transport moeten.

Handvatten om mensen, processen en productiviteit op elkaar af te stemmen.

De grondstoffen en materialen die u ontvangt en de producten die u vervaardigt moeten op de juiste manier verwerkt worden, zodat uw productiepersoneel verder kan. We begrijpen dat dit extra druk op uw collega’s kan leggen.

Laat ons u daarom helpen bij uw interne logistiek, met ondersteuning op de werkvloer door onze werknemers. Zo bieden we u handvatten om mensen, processen en productiviteit in uw faciliteit(en) op elkaar af te stemmen. En dat levert uw bedrijf concurrentievoordeel op!

N

Bespaar tijd en geld door de zorg voor uw transport, opslag en interne logistiek uit te besteden.

N

Ondersteuning bij kwaliteitscontroles, verpakken en veilig maken van zendingen.

N

Partnerschap door meedenken in continue verbetering van de processen.

N

Geen zorgen meer: handige online tools maken uw voorraden en zendingen inzichtelijk.

Op uw locatie

Samen met uw collega’s maken we uw organisatie productiever en efficiënter. De MOL Logistics medewerkers staan klaar om ervoor te zorgen dat uw goederen op de juiste plek terechtkomen. Het team plant en coördineert het inkomende en uitgaande wegtransport, de zee- en luchtvracht. Ook alle administratieve zaken met betrekking tot het importeren en exporteren van uw goederen evenals douane activiteiten kunt u gerust aan ons overlaten. Maar daar stopt onze dienstverlening niet: we voeren ook ‘value added’ bewerkingen uit, zoals het opnieuw verpakken of samenstellen van kits. Aansluitend maken we uw goederen gereed voor verzending en laden we de containers of vrachtauto’s. Alle informatie administreren we nauwkeurig in een operationeel warehousesysteem. Bij alle activiteiten hanteren we hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen, en bewaken we de voortgang door Key Performance Indicators (KPI’s).

Kwaliteit en controle

Onze interne logistieke diensten helpen u kosten te besparen, de productiviteit te verhogen en het beste te halen uit uw mensen. Maar bovenal geven ze u meer controle over uw materiaalstromen, bieden ze een hoge voorraadnauwkeurigheid en vergroten ze de productieflexibiliteit. We investeren veel in processen en trainingen zodat we kunnen focussen op zo min mogelijk productieonderbrekingen. Zo leveren wij kwaliteit!

Zijn uw transport & logistiek up-to-date?

Doe de gratis check en ontvang een Dopper drinkfles.

Ondersteuning

Het maakt niet uit wat voor producten u produceert of welke grondstoffen u verscheept. U moet ervan op aan kunnen dat het logistieke werk op een juiste en veilige manier voor elkaar komt. Ons ervaren personeel staat u ter plaatse bij. Hierdoor kunnen zaken snel worden afgestemd en verloopt de communicatie soepel via korte lijnen. Ook ondersteunen we uw productielijn door de levering en het lossen van grondstoffen en afgewerkte producten te stroomlijnen. Goed opgeleide collega’s brengen de grondstoffen en halffabricaten naar de verschillende machines in de productieruimte. Het eindproduct gaat vervolgens naar uw warehouse of dat van uw klanten. Makkelijk toch?

Neem contact met ons op

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor de beste oplossing voor uw verzending.