Gezocht: ICT specialist

Voor ons hoofdkantoor in Tilburg zoeken we een fulltime ICT Specialist. In deze functie bied je tweedelijns support aan gebruikers bij complexere ICT vraagstukken. Hiervoor weet je service requests en change requests te prioriteren en te categoriseren. Je dient de verwachtingen richting eindgebruiker te managen en schakelt desgewenst met ontwikkelaars als ook met interne en externe specialisten. Ook het functioneel testen van reeds ontwikkelde toepassingen maakt onderdeel uit van je werkzaamheden.

Samen met je collega’s ben je continue bezig met het verbeteren van onze IT-gerelateerde processen. Je vervult een regiefunctie en hebt daarom contact met zowel interne gebruikers als externe leveranciers. Je weet als geen ander dat positieve werkrelaties hierbij van essentieel belang zijn.

Naast bovenstaande haal je ook voldoening uit het in kaart brengen van complexe bedrijfsprocessen om deze vervolgens te vertalen naar de IT organisatie om zo tot passende oplossingen te komen. Je bent iemand die niet simpelweg een antwoord zoekt voor de vraag die gesteld wordt maar verder kijkt naar het bredere perspectief. Je bent proactief, stressbestendig en vindt het prettig om initiatieven te nemen. Kunnen schakelen en prioriteiten stellen is geen probleem voor jou.  

Wij zoeken naar een collega met een positief kritische instelling (MBO+ werk- en denkniveau). Hij/zij moet een echte teamplayer zijn met een hands-on mentaliteit. Vanzelfsprekend dien je goed op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hard- en software.

De functie in het kort:

Als ICT Specialist houd je je bezig met het modelleren en documenteren van bedrijfsprocessen en je weet deze middels functionele specificaties en ontwerpen te vertalen naar onze software developers.

R

40 Uur per week (fulltime)

R

Minimaal 5 jaar werkervaring in technisch en applicatiebeheer

R

Ervaring met het onderhouden van operationele en financiële ERP-oplossingen

R

Ervaring met het uitrollen en integreren van applicaties in het bestaande ICT landschap als ook ervaring met logistieke processen is een pré

R

Competenties: stressbestendig, leergierig, initiatiefrijk, communicatief vaardig, oplossingsgericht

R

Salaris afhankelijk van de persoon, opleiding en ervaring

R

Aanvang zo snel mogelijk

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Beantwoord je aan dit profiel en heb je interesse in deze uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf? Stuur dan je cv en motivatie naar Saskia van Dongen: s.dongen@mol-logistics.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met de afdeling HR & Quality op 013-5373422 of kijk op deze website.

We maken je erop attent dat de functie fulltime is en dat aantoonbare relevante werkervaring vereist is. Mocht je sollicitatie hier niet aan voldoen, dan nemen we deze niet in behandeling.

Saskia van Dongen

HR & Quality Specialist

Let op: acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld.