Nieuws

Update Corona-virus China

Update Corona-virus China

Als reactie op de uitbraak van het Corona-virus in China geven we u graag een update van de huidige situatie en de noodmaatregelen die door de Chinese overheid zijn geïmplementeerd.

Verpakkingsspecialist Morpak maar wat blij met MOL Logistics!

Verpakkingsspecialist Morpak maar wat blij met MOL Logistics!

“Door samen te werken met enkele toppers in de logistieke dienstverlening, kan Morpak onze klanten een aantrekkelijk totaal pakket aanbieden”, zegt directeur-eigenaar Dimitri Romeijnders (34). “MOL Logistics is voor ons zo’n topper! We zijn heel trots op de prettige relatie die wij met hen hebben.”

Brexit: alles over vereenvoudigde overgangsprocedures

Brexit: alles over vereenvoudigde overgangsprocedures

Er is al veel over gezegd en geschreven: de Brexit. We gaan richting een deadline: 31 oktober 2019. Het is nog steeds niet zeker of en hoe het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie (EU) verlaat. Mocht het komen tot een harde Brexit dan is er géén overgangsperiode en merkt u de gevolgen direct. Het Verenigd Koninkrijk wordt dan een ‘derde land’ en goederen worden niet anders behandeld dan wanneer zij bijvoorbeeld uit China afkomstig zijn. Na de Brexit moet u aangifte doen als u goederen uit het VK invoert of vervoert binnen de EU. Of als u goederen naar het VK uitvoert.

Hoe zit het met de Sulphur / IMO 2020?

Hoe zit het met de Sulphur / IMO 2020?

Vanaf januari 2020 gelden er nieuwe regels voor de toegestane hoeveelheid zwavel in brandstof voor scheepvaart: de IMO 2020. Dit is besloten door het Marine Environmental Protection comité van het IMO (International Maritime Organization). De maatregelen moeten zorgen voor minder zwaveluitstoot en dus voor een beter milieu. Wat betekent het precies voor de scheepvaart? En voor het verzenden van uw containers?

Goede, langdurige samenwerking waar mensen het verschil maken

Goede, langdurige samenwerking waar mensen het verschil maken

Sekisui is een Japans bedrijf met wereldwijd 18.000 medewerkers. Eén van hun producten is de S-Lec film, een kunststof folie die tussen twee glaslagen van een autoruit wordt geperst om versplintering te voorkomen. Rene Venner: “MOL Logistics is een club die goed in staat is de business aan te voelen en binding te krijgen met de klant.”

Cheers to 100 years – een terugblik

Cheers to 100 years – een terugblik

Het was geweldig om samen met u het 100 jarige jubileum van MOL Logistics te vieren. Samen kijken we terug op een memorabel samenzijn bij de IJzeren Man in Vught. Inmiddels zijn de foto’s binnen en hebben we een mooie impressie van de dag gemaakt. Deze kunt u hier bekijken.

Lees onze voorwaarden of onze privacyverklaring.

Quality matters:

Contact

Visiting Address
Siriusstraat 45
5015 BT Tilburg
The Netherlands

+31 (0)13 - 5373 373
info@mol-logistics.nl

VAT: NL004754761B01
CoC: 18022017

Other Office

Rotterdam
Hoefsmidstraat 41
3194 AA Hoogvliet-Rotterdam
+31 (0)10 - 2996 220

Amsterdam
Prestwickweg 30
Gebouwdeel D, 2e verdieping
1118 LB Schiphol-Zuidoost
+31 (0)20 - 4059 900