Gezocht: Manager Finance

MOL Logistics (Netherlands) is voor haar hoofdkantoor in Tilburg per direct op zoek naar een Manager Finance (fulltime).

Als Manager Finance ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse financiële administratie. Je staat in voor het opstellen en inboeken van de facturen, het verzorgen van de salarisadministratie, het autoriseren van betalingen, als ook het verzorgen van de BTW en loonbelasting aangiften en publicaties. Ook affiniteit met fiscale vertegenwoordiging is in deze functie vereist. Daarnaast verzorg je de periodieke aansluitingen, maak je financiële rapportages op en bewaak je prognoses en budgetten. Tevens draag je de verantwoording voor de afhandeling van schades en claims.

Naast bovenstaande haal je ook voldoening uit het optimaliseren van processen en zie je het als een uitdaging om nieuwe automatiseringsoplossingen binnen de organisatie uit te rollen. Je bent hierbij in staat om draagkracht voor veranderingen te creëren en weet als geen ander het beste in je medewerkers naar boven te halen. In deze functie geef je leiding aan een team van 8 ervaren financials.

Functie eisen

  • Afgeronde bedrijfseconomische opleiding op HBO of Universitair niveau
  • Aantoonbare ervaring als Manager Finance (minimaal 8 jaar werkzaam als finance professional, waarvan minimaal 3-5 jaar als leidinggevende)
  • Kennis van en ervaring met processen en systemen binnen een logistiek bedrijf is een pré
  • Je hebt ervaring met het uitrollen van automatiseringsoplossingen (vervanging ERP systeem)
  • Kennis en aantoonbare ervaring met het creëren van draagvlak binnen door te voeren veranderingstrajecten.
  • Uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden
  • Stressbestendig, werken onder tijdsdruk volgens gestelde deadlines
  • Proactieve houding
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

MOL Logistics biedt

Een uitdagende baan in een internationale omgeving, met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Tevens heb je de mogelijkheid om uitgebreid kennis en ervaring op te doen door middel van (interne) cursussen.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Beantwoord je aan dit profiel en heb je interesse in deze uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf? Stuur dan je cv en motivatie naar Saskia van Dongen: s.dongen@mol-logistics.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met de afdeling HR & Quality op 013-5373422 of kijk eens rond op deze website.

We maken je erop attent dat de functie fulltime is en dat aantoonbare relevante werkervaring vereist is. Mocht je sollicitatie hier niet aan voldoen, dan nemen we deze niet in behandeling.

Saskia van Dongen

HR & Quality Specialist

Let op: acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld.