Opening luchtvrachtkantoor Schiphol voelt als frisse start

Op vrijdag 19 januari 2018 openden we onze deuren voor klanten en leveranciers op ons luchtvrachtkantoor Schiphol. Afgelopen december verhuisden de luchtvracht collega’s van de Shannonweg naar de Prestwickweg. Qua kilometers niet zover uit elkaar, qua gevoel des te meer. Minder last van het geluid van de laad- en losdocks, meer uitzicht op de opstijgende vliegtuigen. En het belangrijkste: een kantoor dat qua uitstraling past bij onze ambitie op luchtvrachtgebied.

Officiële opening luchtvrachtkantoor

Het frisse, MOL-blauwwitte kantoor moest natuurlijk officieel geopend worden. Daarom verwelkomden we een veertigtal klanten en leveranciers om samen met ons te proosten. Om het kantoor officieel te openen hield Sales Manager Chris Goeverneur een kort en krachtige toespraak. Uiteraard zorgden we ook voor de inwendige mens. Een assortiment aan versbereide hapjes zoals pittige pompoensoep, quiche en gemarineerde balletjes vond gretig aftrek bij de aanwezigen.

Één team op één locatie

Voor de gasten bleek het een mooi moment om kennis te maken met de mensen achter de telefoon en email. Zowel de import als export collega’s van MOL Logistics waren aanwezig, naast een afvaardiging van het management en de supervisors. Voor onze klanten erg belangrijk, aangezien zij op dit kantoor terecht kunnen voor al hun luchtvracht zaken. Dat gaat een stuk makkelijker als ze weten met wie ze te maken hebben. Vanuit het kantoor hebben we ook toegang tot het warehouse: zo hebben we volledige controle op alle in- en uitgaande luchtvracht zendingen.

Rond 19.00 uur sloten we de borrel af. De aanwezigen kregen een tasje met Sake (Japanse rijstwijn) en andere goodies mee als dank voor hun komst. MOL Logistics kijkt terug op een mooie avond, die wat ons betreft de boeken in kan als ‘frisse start’.

Bent u ook benieuwd naar het kantoor?

We nemen u graag mee in de wereld die luchtvracht heet! Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op:
+31 (0)13 – 5373 373 of mail naar info@mol-logistics.nl.