General Manager Warehousing & Road & Rail gezocht!

MOL Logistics (Netherlands) is voor haar hoofdkantoor in Tilburg per direct op zoek naar een General Manager Warehousing & Road & Rail die deel uitmaakt van het Managementteam (fulltime). 

Als General Manager Warehousing & Road & Rail ben je verantwoordelijk voor de groei en doorontwikkeling van de modaliteiten Warehousing, Road en Rail. Je draagt verantwoordelijkheid voor het budget en de resultaten. Maar ook het juiste verloop van de operationele processen en de optimalisatie van huidige interne en klantprocessen vragen jouw aandacht. Je haalt voldoening uit het realiseren van klanttevredenheid door continue verbetering van het service-, kwaliteit-, efficiency en effectiviteitsniveau. Ook het onderhouden en beheren van de bestaande klantenportefeuille is onderdeel van je werkzaamheden. Hiervoor onderhoud je de contacten met de beleidsbepalers/contracteigenaren van onze key-accounts.

Als lid van het Management Team bepaal je met de andere MT-leden het beleid en strategie om dit vervolgens uit te dragen en te vertalen richting de modaliteiten.

In deze functie geef je leiding aan de ervaren Branch Managers van de modaliteiten. Samen met hen bepaal en realiseer je de inkoopstrategie en je analyseert en stuurt op (klantgerichte) KPI’s. Daarnaast monitor je de individuele en teamtargets.  

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding op HBO of Universitair niveau, met sterke voorkeur in logistiek
  • Aantoonbare managementervaring
  • Aantoonbare leidinggevende werkervaring in Warehousing, Road en Rail branch
  • Commerciële houding
  • Daadkrachtig en resultaatgericht en beschikkend over een signalerend en oplossend vermogen
  • Flexibel zonder de structuur uit het oog te verliezen (helicopterview)
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je weet medewerkers te motiveren en te overtuigen en bent een teamspeler met een hands-on mentaliteit
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan in een internationale omgeving, met een passend salaris en goede secundaire  arbeidsvoorwaarden. Tevens heb je de mogelijkheid om uitgebreid kennis en ervaring op te doen door middel van (interne) cursussen.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Beantwoord je aan dit profiel en heb je interesse in deze uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf? Stuur dan je cv en motivatie naar Saskia van Dongen: s.dongen@mol-logistics.nl

Voor meer informatie kun je bellen met de afdeling HR & Quality op 013-5373422 of kijk eens rond op deze website.

We maken je erop attent dat de functie fulltime is en dat aantoonbare relevante werkervaring vereist is. Mocht je sollicitatie hier niet aan voldoen, dan nemen we deze niet in behandeling.

Saskia van Dongen

HR & Quality Specialist

Let op: acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld.