Onderdelen luchtvaart, scheepvaart en jachtbouw

Onderdelen vormen een onmisbaar gedeelte van de scheepvaart, jachtbouw en luchtvaart. Door snelle ontwikkelingen in de lucht- en scheepvaart moeten (reserve)onderdelen vaak snel ter plaatse zijn. Daarnaast zorgen steeds strengere veiligheidseisen voor een verhoogde vraag naar aanpassingen van de vloot van schepen en vliegtuigen.

Wereldwijde levering van onderdelen voor lucht- en scheepvaart sector.

Rederijen, luchtvaartmaatschappijen, scheepswerven, jachtbouwers en hangars kunnen het zich niet veroorloven als onderdelen te laat aankomen. Dat zorgt voor behoorlijke vertragingen die zelfs behoorlijke financiële gevolgen kunnen hebben. Daarom zoekt u, ook als onderdelen leverancier, naar een betrouwbare vervoerder.

Luchthavens, havens, scheep- en jachtbouwers tijdig bevoorraden kan een bijzondere uitdaging zijn, zeker als het haast heeft. Drukke toegangswegen en strenge toegangscontroles stellen hoge eisen aan uw vervoerder of logistieke partner. Om vertragingen in uw processen te voorkomen, denken wij graag met u mee. Zo vinden we voor u de snelste route naar de betreffende (lucht)haven. Of dat nu in Amerika, het Midden-Oosten of Azië is. Flexibele en snelle transportoplossingen binnen handbereik: dat vindt u bij MOL Logistics!

N

Start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kijken we waar u tegenaan loopt en waar u ondersteuning bij kunt gebruiken.

N

Moeten bepaalde onderdelen met spoed (na)geleverd worden? Dankzij een slim netwerk van busjes voor grote én kleine volumes betaalt u bij ons niet de hoofdprijs voor een haastklus.

N

Maak gebruik van een wereldwijd netwerk voor lucht- en zeevracht, waarin we onafhankelijk kunnen adviseren.

N

Snelle prijsopgaven via onze Customer Service teams. Inclusief advies over de meest geschikte transportoplossing.

Wat kan MOL Logistics voor u betekenen?

“Ook in de helikopter branche verandert er veel: de techniek ontwikkelt zich steeds verder. De wereldwijde vraag naar deze hightech apparaten en reserveonderdelen neemt supersnel toe. Dat leverde een van onze klanten behoorlijk wat zorgen op. In plaats van in te boeten op kwaliteit en responsetijd, zochten zij naar een betrouwbare logistieke dienstverlener met een sterk wereldwijd netwerk. Die meedenkt in oplossingen om hun transport op rotortjes te laten verlopen. Maar wel zonder torenhoge kosten. Door met ons in zee te gaan, konden zij zich weer richten op het produceren, assembleren en leveren aan commerciële bedrijven én overheidsinstellingen.”

Wereldwijde luchtvracht

Stel uw klant aan de andere kant van de wereld heeft met spoed een onderdeel nodig. Hoe pakt u dat aan? Belt u diverse verschillende vervoerders? Of zoekt u één bepaalde luchtvaartmaatschappij of koerier? Maar kunnen zij uw producten ook op luchthavens, bij de (jacht)bouwers of terminals afleveren? Bij MOL Logistics kunnen we, met ons netwerk van betrouwbare maatschappijen, alle bestemmingen wereldwijd bereiken via een van de snelste vervoersoplossingen: luchtvracht. Onze Customer Service teams adviseren u en bieden u de beste oplossing voor het versturen van uw onderdelen via het luchtruim. Inclusief levering bij de maatschappij of rederij als dat nodig is. Daarnaast ontzorgen we u bij het luchtvrachtveilig maken van uw zending en het opstellen van de juiste douanedocumenten. Zelfs een onboard koerier behoort tot de mogelijkheden; een mooie extra zekerheid bij zeer gevoelige items.

Lees meer over luchtvracht

Spoedzendingen

Binnen Europa bevoorraden lukt vaak prima via de groepage netwerken. Maar wat als u binnen een paar uur een onderdeel geleverd dient te hebben? Luchtvracht en zeevracht bieden geen mogelijkheden, dus wat doet u? Een dure koerier bellen? Helemaal niet nodig, want via ons spoednetwerk ligt het onderdeel binnen no-time op de plaats van bestemming. Of het nu een grote of kleine zending is: altijd betaalbaar!

Lees meer over spoedvracht

Zijn uw transport & logistiek up-to-date?

Doe de gratis check en ontvang een Dopper drinkfles.

Voorraadbeheer

Snelle levering kan niet zonder voldoende voorraad en een goed georganiseerde ketenlogistiek. Daarom liggen al uw onderdelen netjes in uw warehouse. Maar soms kunt u de vraag van uw klanten niet aan, bijvoorbeeld in vakantieperiodes. Of komt u er net te laat achter dat een bepaald item toch niet op de beoogde plek ligt, waardoor u ernaast grijpt. Daarom kunt u bij ons terecht voor services als voorraad- en orderbewaking, een precieze administratie waardoor de juiste producten op de juiste plek terecht komen. Betrouwbaarheid vindt u ook in onze online tools, die u inzicht geven in de voor u belangrijke zaken.

Lees meer over voorraadbeheer

Neem contact met ons op

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor de beste oplossing voor uw verzending.


[dvppl_cf7_styler cf7=”1228″ form_background_color=”#ffffff” form_field_active_color=”#000000″ cr_custom_styles=”on” _builder_version=”4.0.6″ form_field_font_font=”Nunito||||||||” form_field_font_text_color=”#000000″ form_field_font_font_size=”15px” form_field_font_line_height=”2em” labels_font=”Nunito||||||||” labels_text_color=”#ffffff” labels_font_size=”12px” labels_line_height=”2em” custom_padding=”|35px||35px|false|true” locked=”off”][/dvppl_cf7_styler]