MOL Logistics is uw creatieve partner in logistiek

Transport en logistiek hebben voor iedere industrie, bedrijf en afdeling een andere betekenis. We begrijpen dat een hightech bedrijf tegen andere zaken aanloopt dan een importeur van kleding of zonnepanelen. Niet alleen bij de dagelijkse gang van zaken, maar zeker bij het organiseren van transport en logistiek. Gelukkig zijn er ook overeenkomsten. Zo wil ieder bedrijf goed en professioneel geholpen worden. In begrijpelijke taal en op de manier die bij uw bedrijf past. Of dat nu per email, telefoon, Skype of in een persoonlijk gesprek is.

Daarom verdiepen wij ons eerst in uw bedrijf. We starten met een vrijblijvend (advies)gesprek om een goed beeld van uw logistieke uitdagingen te krijgen. Of dat nu voor een specifieke zending, een pijnpunt binnen uw huidige transport of voor een totaalpakket aan logistieke diensten is. Kwaliteit en klanttevredenheid vormen hierbij onze uitgangspunten. Zo kunt u ontspannen zaken blijven doen!

“We streven naar tevreden klanten door passende logistieke oplossingen aan te bieden en mee te denken in kostenbesparing.”

Onze specialist

Paul Damhuis
Key Account Manager

Heeft u vragen voor ons? Neem contact met ons op! Dit kan via:

+31 (0)13 – 5373 373
info@mol-logistics.nl

Meer weten over MOL Logistics?