Kwaliteit in logistiek voor iedere branche.

Transport en logistiek hebben voor iedere industrie, bedrijf en afdeling een andere betekenis. We begrijpen dat een hightech bedrijf tegen andere zaken aanloopt dan een importeur van kleding of zonnepanelen. Niet alleen bij de dagelijkse gang van zaken, maar zeker bij het organiseren van transport en logistiek.

We streven naar tevreden klanten door passende logistieke oplossingen aan te bieden en mee te denken in kostenbesparing.

Gelukkig zijn er ook overeenkomsten. Zo wil ieder bedrijf goed en professioneel geholpen worden. In begrijpelijke taal en op de manier die bij uw bedrijf past. Of dat nu per email, telefoon, Skype of in een persoonlijk gesprek is.
Daarom verdiepen wij ons eerst in uw bedrijf. We starten met een vrijblijvend (advies)gesprek om een goed beeld van uw logistieke uitdagingen te krijgen. Of dat nu voor een specifieke zending, een pijnpunt binnen uw huidige transport of voor een totaalpakket aan logistieke diensten is. Kwaliteit en klanttevredenheid vormen hierbij onze uitgangspunten. Zo kunt u ontspannen zaken blijven doen!

Automotive.

Hoe blijft u bij in de snel veranderende automotive branche? En kan uw logistiek dit aan? MOL Logistics helpt!

Chemicals.

Zorgvuldige en veilige logistieke oplossingen voor de chemische industrie vindt u bij MOL Logistics. 

Healthcare.

Tijdige en juiste levering van medische producten, hulpmiddelen en apparatuur stelt hoge eisen aan logistiek en transport. Hoe we u daarbij helpen?

Fashion & Shoes.

U zit er niet op te wachten: een partij stoffen, kleding of schoenen die te laat of verkeerd is geleverd. Wij helpen u met flexibele en snelle leveringen.

Onderdelen lucht- & scheepvaart.

Om vertragingen in processen te voorkomen, denken we graag met u mee. Zo vinden we voor u de snelste route naar de (lucht)haven. 

High tech & electronics.

Flexibiliteit en veiligheid voor uw hoogwaardige, technische producten vindt u bij MOL Logistics. We denken mee in kost-effectieve supply chain oplossingen.

Solar.

Producenten en distributeurs van halfgeleiders, zonnepanelen en spareparts kunnen terecht voor flexibele opslag, aanvullende kwaliteitscontroles en aanlevering bij projecten en distributeurs in verschillende landen.