Gezocht: Customer Service Coordinator Road & Railfreight

MOL Logistics (Netherlands) B.V. is per direct op zoek naar een Customer Service Coordinator (fulltime, standplaats Tilburg). Liggen je ambities bij weg- en railtransport en werk je graag in teamverband? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Ben jij gemotiveerd en enorm klantgericht?

Werkzaamheden die tot jouw takenpakket behoren, zijn onder andere:

 • Fungeren als commercieel aanspreekpunt voor bestaande én nieuwe relaties
 • Behandelen van (ad hoc) aanvragen
 • Ondersteunen van de sales collega’s bij het realiseren van hun doelstellingen
 • Genereren en actief benaderen van leads / prospects
 • Informeren van ons huidige klantenbestand over ontwikkelingen

Samen met je collega’s denk je creatief mee in het bieden van transportoplossingen op weg- en railtransport gebied, voor zowel import als export. Je kent ook de andere transportmogelijkheden en weet welke collega’s je moet inschakelen bij vragen. In deze functie heb je dan ook vaak contact met collega’s van Sales, Douane, Finance, Sea, Air en Warehousing.

Ook aan de inkoopkant weet jij je weg te vinden. Je hebt dagelijks contact met transporteurs en agenten in binnen- en buitenland om zo de beste mogelijkheden voor onze klanten te regelen. Je beheerst daarom de Nederlandse en Engelse in woord en geschrift. Je zorgt ervoor dat klanten en collega’s beschikken over de juiste informatie en alle benodigde gegevens rondom een zending: van offerte en tariefafspraken tot de geldende voorschriften en procedures.

Functie-eisen:

Je kunt zelfstandig werken en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Communiceren doe je goed, snel en duidelijk. Je levert geen half werk en je denkt en werkt oplossingsgericht.

Verdere functie-eisen:

 • Een opleiding op minimaal MBO+/HBO niveau, bij voorkeur in logistieke richting
 • Relevante werkervaring in wegtransport
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als in geschrift
 • Goede kennis van Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift
 • Flexibele instelling, leergierig, initiatiefrijk en accuraat

Werkomgeving:

MOL Logistics (Netherlands) B.V. biedt je een inspirerende internationale werkomgeving, waarbij de medewerker en de klant absoluut centraal staan. De kwaliteit van onze dienstverlening moet de beste zijn die in de markt te krijgen is. Je krijgt een eigen werkplek en een gedegen inwerkperiode gedurende de eerste periode van je dienstverband. De middelen die je ter beschikking worden gesteld, zijn optimaal en ondersteunen je in je werk.

Voorts krijg je:

 • Goede primaire en secundaire voorwaarden
 • Mogelijkheden tot het volgen van (vakgerichte) opleidingen
 • Een rol binnen een ervaren team en een prettige en informele no-nonsense werksfeer

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Beantwoord je aan dit profiel en heb je interesse in deze uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf? Stuur dan je cv en motivatie naar Saskia van Dongen: s.dongen@mol-logistics.nl. Voor meer informatie kun je bellen met de afdeling HR & Quality op 013-5373422 of kijk op deze website.

We maken je erop attent dat de functie fulltime is en dat aantoonbare relevante werkervaring vereist is. Mocht je sollicitatie hier niet aan voldoen, dan nemen we deze niet in behandeling.

Let op: acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld.

Saskia van Dongen

HR & Quality Specialist