Spoorwegtransportthe environmentally conscious middle man.

De zijderoute heette de spoorverbinding tussen China en Europa vroeger. Zijde en specerijen hebben inmiddels plaatsgemaakt voor modern textiel, elektronica, uiteenlopende trendgevoelige producten en grondstoffen. Het huidige spoorwerknetwerk zorgt ervoor dat in 15 tot 20 dagen goederen van en naar China getransporteerd kunnen worden. MOL Logistics biedt een totaalpakket waarmee transport per rail ook van deur tot deur kan worden ingezet.

 

Rail transport perfectly suits companies looking for a faster solution than sea freight.

Steeds meer (luxe)goederen worden over het spoor vervoerd. Denk aan elektronica, maar ook aan kleding, trendgevoelige producten en grondstoffen. 

Zeker in periodes waarin luchtvaartmaatschappijen en rederijen kampen met capaciteitsproblemen, kan een container per spoor u uitkomst bieden. Een milieubewuste oplossing die prima past bij bedrijven die zoeken naar een snellere oplossing dan zeevracht. MOL Logistics biedt een totaalpakket met deze manier van transport.

N

Single point of contact: from loading to unloading of your products.

N

Ideal solution for capacity and turnaround challenges.

N

Snelheid: geschikt voor producten die op korte termijn van/naar China moeten.

N

Warehouse close to rail terminal: ideal location for additional activities.

Fast turn around time

Spoorwegtransport heeft een redelijk korte transittijd en is daarmee sneller dan zeevracht. Zo kunt u uw producten of grondstoffen vanuit China via Chengdu, Shanghai, Hefei, Changsha of Wuhan al binnen 15 tot 20 dagen in Nederland hebben, met aansluitende leveringen door heel Europa. Dat komt doordat goederentreinen veel minder oponthoud hebben vanwege rij- en rusttijden en er van congestie op het spoor nog amper sprake is. Bovendien werken verschillende partijen aan het nog verder terugbrengen van de transittijd.

Totaalpakket MOL Logistics

Het transport per spoor heeft de laatste jaren steeds meer aan populariteit gewonnen maar niet alle bedrijven weten hoe ze dit kunnen inpassen binnen hun huidige vervoersmogelijkheden. MOL Logistics biedt een totaalpakket voor spoorwegtransport. Alles voor huis tot huis vervoer. Inclusief:

  • Douaneafhandelingen
  • Advies en documentatie
  • Alle planning updates
  • Voor- en natransport, uw producten door-to-door
  • Scherpe tarifering

Are your transport and logistics up-to-date?

Do our free check and receive a Dopper drinking bottle.

Environmentally friendly

Spoorwegtransportr mag zich onder de duurzame en milieuvriendelijkste vervoersoplossingen scharen. Zeker wanneer het gaat om intercontinentaal transport is deze manier van vrachtvervoer milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld zeevracht of luchtvracht. Daarnaast rijden de goederentreinen volgens een vooraf bepaalde dienstregeling, waardoor vervoer per spoor tevens een betrouwbare transportoplossing is met een betere containerbeheersing.

 

Neem contact met ons op

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor de beste oplossing voor uw verzending.