And the ISO 13485 Award goes to…..

Nieuws | Healthcare Logistics | warehousing
27 Apr, 2021

Zoals bekend hebben we eind vorig jaar het ISO13485 certificaat behaald. Met het ISO 13485 certificaat zijn we instaat om verdere groei binnen de Healthcare industrie mogelijk te maken. Als MOL Logistics Netherlands zijn we natuurlijk trots op dit resultaat.

Vanuit Japan zijn de ontwikkelingen op het gebied van Healthcare ook gevolgd, Nederland heeft met deze ontwikkelingen de Healthcare definitief op de kaart gezet en is het eerste land met een Healthcare warehouse.

Door het behalen van de certificering in combinatie met de toekomstige groei mogelijkheden heeft MOL Japan besloten om voor deze prestatie een MVP Award toe te kennen aan MOL Logistics Netherlands.

De 142e maandelijkse MVP Award is woensdag 21 April officieel uitgereikt door de Regional Director EMEA Mr. Sakaya.

Een MVP award wordt toegekend aan MLG organisaties die door een wereldwijde MLG jury die de ingediende aanvragen beoordelen en middels stemmen de MVP toekennen aan MLG organisaties.

De jury heeft de MVP award toegekend op basis van:

  • Behalen van de ISO 13485 certificering binnen 1 jaar
  • De mogelijkheden die dit voor MLG NL maar ook voor de MLG organisatie breed op de groei van de Healthcare klanten.

 

Namens het Management Team en de afdeling Quality willen wij jullie bedanken voor de bijdrage die is geleverd om dit project tot een succes te maken.

Brexit

Hulp nodig bij uw Nieuws | Healthcare Logistics | warehousing? Laat ons u terugbellen!


Are your transport and logistics up-to-date?

Do our free check and receive a Dopper drinking bottle.

This may also interest you

And the ISO 13485 Award goes to…..

And the ISO 13485 Award goes to…..

Zoals bekend hebben we eind vorig jaar het ISO13485 certificaat behaald. Met het ISO 13485 certificaat zijn we instaat om verdere groei binnen de Healthcare industrie mogelijk te maken. Als MOL Logistics Netherlands zijn we natuurlijk trots op ...
MOL Logistics contributes to the Tilburg Food Bank

MOL Logistics contributes to the Tilburg Food Bank

De Stichting Tilburgse Voedselbank zet zich in voor huishoudens in Tilburg en omgeving, die om wat voor reden dan ook in financiële problemen zijn gekomen en daardoor geen voedsel meer kunnen kopen. Afgelopen week bezocht Chris Goeverneur ...