Collega gezocht: teamleader Customer Service Warehousing

MOL Logistics (Netherlands) is voor haar hoofdkantoor in Tilburg per direct op zoek naar een Teamleader Customer Service Warehousing (fulltime).

In deze nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het team en plan je waar nodig de werkzaamheden.

Voor ons hoofdkantoor in Tilburg zoeken we een fulltime Team Leader Customer Service Warehousing. In deze nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het team (bestaande uit 5-10 personen) en plan je waar nodig de werkzaamheden. Je draagt zorg voor een optimaal werkproces, een goede communicatie en een goede werksfeer binnen de afdeling. Ook het voeren van werkoverleg behoort tot je taken. Je bent in staat om draagkracht voor veranderingen te creëren en weet als geen ander het beste in je collega’s naar boven te halen. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Branch Manager Warehousing.

Verder houd je in deze functie ook bezig met dagelijkse voorkomende operationele werkzaamheden, zoals het verwerken van klantenopdrachten, het vertalen van signalen van klanten naar concrete afspraken en het beheren van het klantenboek. Je monitort de klanttevredenheid en reageert actief op signalen, afwijkingen en klachten.

“Samen met je collega’s denk je creatief mee in het bieden van logistieke oplossingen voor de afdeling Warehousing en je kent ook de mogelijkheden van de andere manieren van transport en logistiek. Om deze werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren, beschik je over een dienstverlenende en klantgerichte houding en kun je goed schakelen tussen de diverse werkzaamheden.”

Steve Roest

Branch Manager Warehouse

Wat vragen wij:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Bij voorkeur minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de logistieke branche
 • Aanvang dienstverband zo snel mogelijk
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Leidinggevende capaciteiten
 • Resultaatgericht
 • Affiniteit met geautomatiseerde systemen
 • Commercieel en communicatief vaardig
 • Dienstverlenende en klantgerichte instelling
 • Flexibel en organisatorisch sterk
 • Procesmatig inzicht
 • Teamspeler

MOL Logistics biedt:

Een uitdagende baan in een internationale omgeving, met een passend salaris en goede secundaire  arbeidsvoorwaarden. Tevens heb je de mogelijkheid om uitgebreid kennis en ervaring op te doen door middel van (interne) cursussen en opleidingen.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Beantwoord je aan dit profiel en heb je interesse in deze uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf? Stuur dan je cv en motivatie naar Lieke Brochard: l.brochard@mol-logistics.nl. Voor meer informatie kun je bellen met de afdeling HR & Quality op 013-5373431 of kijk op deze website.

We maken je erop attent dat de functie fulltime is en dat aantoonbare relevante werkervaring vereist is. Mocht je sollicitatie hier niet aan voldoen, dan nemen we deze niet in behandeling.

Let op: acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld.

Lieke Brochard

HR & Quality Specialist