Cheers to 100 years!

Onze klanten en relaties weten het inmiddels al: sinds 1919 timmert ons bedrijf aan de weg. Dat betekent dat we in 2019 100 jaar bestaan, en dat is voldoende reden voor een feestje!

100 Jaar transport en logistiek

In week 19 vieren we deze bijzondere mijlpaal met onze klanten, relaties, partners en collega’s op een bijzondere locatie. Inmiddels hebben we de gastenlijst compleet en kijken we uit naar 2 spetterende feestdagen.

We krijgen vanuit verschillende relaties de vraag of we een cadeautip hebben. Aangezien we diverse goede doelen een warm hart toedragen, vragen we geen cadeau voor onszelf. De goede doelen die we tijdens ons jubileum ondersteunen:

Iedere maandag (training) en zaterdag (wedstrijd) genieten jongens, meiden heren en dames met een verstandelijke beperking van een heerlijke pot voetbal. We tellen al jaren drie teams, en recentelijk als 1e team in Nederland een volledig dames team in de regionale competitie zijn ingestroomd. Laten we eens onbescheiden zijn: in Nederland is vv SVG toonaangevend op het gebied van G-voetbal. 25 jaar G-voetbal is op zichzelf al bijzonder maar wij doen er nog een schepje bovenop. Op 24, 25 en 26 mei as. organiseren we samen met Special Olympics het  Special Olympics European 8-a-side Football Tournament. Wij als vereniging zijn hiervoor uitgenodigd door de UEFA en voorgedragen door Special Olympics Nederland om dit te mogen organiseren, waar wij enorm trots op mogen zijn als bescheiden clubje in Tilburg. Gedurende het evenement zullen zo’n 160 sporters en 60 begeleiders en vele vrijwilligers aanwezig zijn.

Het toernooi zal door middel van een officiële ceremonie, vlaggen en de Flame of Hope worden geopend op vrijdag 24 mei. Zaterdag zullen de Divisioning wedstrijden plaats vinden en zondag de finale wedstrijden met zondagmiddag de prijsuitreiking en het afsluiten en doven van de Olympische vlam op ons complex.

Een bijzonder woord van welkom aan alle landen die dit weekend de SPORTIEVE strijd aan gaan met elkaar. Wij hopen op veel VRIENDSCHAP en ook natuurlijk mag de GEZELLIGHEID niet ontbreken. Als coördinator van het SVG G-voetbal wil ik samen met jullie bereiken dat het aangepast sporten in een positief daglicht komt te staan en dat iedereen trots kan zijn op zijn deelnamen. OMDAT SPORTEN NIET VAN ZELF SPREKEND IS !”

Peter Balmakers

Voorzitter en G-Coördinator vv SVG Tilburg, www.sofootball2019.nl

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel van Kika is om dit percentage te verhogen naar 95%. De organisatie werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Kijk voor meer informatie op: https://www.kika.nl.

Als je leeft met een beperking of chronische ziekte, kunnen simpele dingen een groot probleem zijn. Met een hulphond kun je je zelfredzaamheid aanmerkelijk vergroten. Dat is het doel waarvoor deze stichting zich inzet. Ze willen zoveel mogelijk hulphonden opleiden voor mensen met een beperking. Er zijn veel verschillende hulphonden. De ene hond helpt vooral bij dagelijkse handelingen, de andere hond geeft een waarschuwing bij de dreiging van een epileptische aanval.

Kijk voor meer informatie op: www.dehondkandewasdoen.nl

Let us help you.

Bericht over Cheers to 100 years!

GDPR and Privacy