Collega gezocht: Business Development Manager

MOL Logistics (Netherlands) is per direct op zoek naar een Business Development Manager (fulltime) met een focus op warehousing klanten. Standplaats is Tilburg.

Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor een divers pakket aan (warehouse)klanten waarvoor MOL Logistics vaak als volledige 3PL acteert. Je benadert en bezoekt suspects, prospects en bestaande klanten. Vervolgens zorg je ervoor dat de juiste informatie bij je collega’s binnen de organisatie terecht komt om zo een goede implementatie te kunnen realiseren. Je bezoekt met regelmaat netwerkevents en beurzen en ook het onderhouden van de klanteninformatiesystemen behoort tot jouw werkzaamheden. Je levert de benodigde input voor de te bepalen salesstrategie. Samen met je collega’s van o.a. het salesteam lever je een bijdrage aan de groei van MOL Logistics.

Jouw focus zal liggen op warehousing klanten en het verdient zeker de voorkeur als je ook bekend bent met onze overige modaliteiten air, sea, road en rail. Onze huidige klanten handelen met name in medische hulpmiddelen, elektronica en automotive onderdelen. Ervaring in deze markten is een prettige bijkomstigheid.

Functie eisen

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie
  • Afgeronde HBO opleiding, met sterke voorkeur in logistiek
  • Commerciële houding
  • Daadkrachtig en resultaatgericht en beschikkend over een signalerend en oplossend vermogen
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Representatief voorkomen
  • In bezit van rijbewijs B

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan in een internationale omgeving, met een passend salaris en goede secundaire  arbeidsvoorwaarden. Tevens heb je de mogelijkheid om uitgebreid kennis en ervaring op te doen door middel van (interne) cursussen.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Beantwoord je aan dit profiel en heb je interesse in deze uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf? Stuur dan je cv en motivatie naar Saskia van Dongen: s.dongen@mol-logistics.nl

Voor meer informatie kun je bellen met de afdeling HR & Quality op 013-5373422 of kijk eens rond op deze website.

We maken je erop attent dat de functie fulltime is en dat aantoonbare relevante werkervaring vereist is. Mocht je sollicitatie hier niet aan voldoen, dan nemen we deze niet in behandeling.

Saskia van Dongen

HR & Quality Specialist

Let op: acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld.