Voorraadbeheer: altijd op de hoogte van uw actuele voorraad

Voorraadbeheer omvat alles wat te maken heeft met het beheren van goederenstromen binnen uw onderneming. Goed zicht houden op uw voorraad en tijdig actie ondernemen is belangrijk. MOL Logistics kan u helpen met slim voorraadbeheer. Zowel voor hoge als lage omloopsnelheden, een groot of klein aantal artikelen. Wij zorgen voor een administratie die klopt!

Altijd en overal inzicht in uw actuele voorraad.

Weet u wat er in uw magazijn ligt? Wilt u voldoende goederen op voorraad houden maar heeft u niet de benodigde ruimte? Soms kunt u wel wat hulp gebruiken. Kies daarom voor MOL Logistics als uw partner in warehousing en voorraadbeheer. Via ons geavanceerde online systeem kunt u al uw orders monitoren, inclusief de actuele status van elke afzonderlijke zending. Daarnaast is ieder product met bijbehorend serienummer en batchnummer zichtbaar. Zo houdt u uw goederenstroom onder controle met behulp van betrouwbare gegevens.

Orderstatus via ons Warehouse Management Systeem
Als MOL Logistics uw voorraad beheert, heeft u via ons Warehouse Management Systeem niet alleen inzicht in uw statische voorraad maar ook in alle warehouse activiteiten. Zo ziet u per order precies of deze al gepicked is, klaar staat voor verzending of zelfs al onderweg is. Vervolgens gaat de monitoring naadloos over in de statusverandering van het transport tot en met het tijdstip van levering van de goederen. Van voorraad tot eindgebruiker, uw overzicht is compleet.

Nauwkeurige en essentiële tellingen
Belangrijke signalen voor bijvoorbeeld kritische voorraad ontvangt u op het juiste moment. Zo kunt u tijdig nieuwe voorraad bestellen, liggen uw orders niet stil én krijgen uw klanten waarom ze vragen. MOL Logistics onderscheidt zich onder andere door een hoge voorraadnauwkeurigheid. Dit is te danken aan ons krachtige Warehouse Management Systeem dat alle stadia in de voorraad nauwkeurig monitort. Onderdeel hiervan is het periodiek tellen van (een deel van) uw voorraad. Als u dat op prijs stelt, kunnen wij dit ook samen met uw eigen personeel doen.

Beschikt u al over een login, dan kunt u hier direct inloggen. Voor het aanvragen van een login, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

Let us help you.

Bericht over Voorraadbeheer

GDPR and Privacy

Lees onze voorwaarden of onze privacyverklaring.

Quality matters:

Contact

Visiting Address
Siriusstraat 45
5015 BT Tilburg
The Netherlands

+31 (0)13 - 5373 373
info@mol-logistics.nl

VAT: NL004754761B01
CoC: 18022017

Other Office

Rotterdam
Hoefsmidstraat 41
3194 AA Hoogvliet-Rotterdam
+31 (0)10 - 2996 220

Amsterdam
Prestwickweg 30
Gebouwdeel D, 2e verdieping
1118 LB Schiphol-Zuidoost
+31 (0)20 - 4059 900