Voorraadbeheer

Slim voorraadbeheer: helemaal op de hoogte van uw actuele voorraad

Voorraadbeheer omvat alles wat te maken heeft met het beheren van goederenstromen binnen uw onderneming. Goed zicht houden op uw voorraad en tijdig actie ondernemen kan op meerdere manieren, waarbij MOL Logistics u de zorg uit handen neemt. Zowel voor hoge als lage omloopsnelheden, een groot of klein aantal artikelen: we zorgen voor een administratie die klopt!

Altijd en overal inzicht in uw actuele voorraad

Weet u wat er in uw magazijn ligt? Wilt u voldoende goederen op voorraad houden maar heeft u niet de benodigde ruimte? Soms kunt u wel wat hulp gebruiken. Kies daarom voor MOL Logistics als uw partner in warehousing en voorraadbeheer. Via ons geavanceerde online systeem kunt u al uw orders monitoren, inclusief de actuele status van elke afzonderlijke zending. Daarnaast is ieder product met bijbehorend serienummer en batchnummer zichtbaar. Zo houdt u uw goederenstroom onder controle met behulp van betrouwbare gegevens.

Orderstatus via ons Warehouse Management Systeem

Als MOL Logistics uw voorraad beheert, heeft u via ons Warehouse Management Systeem niet alleen inzicht in uw statische voorraad maar ook in alle warehouse activiteiten. Zo ziet u per order precies of deze al gepicked is, klaar staat voor verzending of zelfs al onderweg is. Vervolgens gaat de monitoring naadloos over in de statusverandering van het transport tot en met het tijdstip van levering van de goederen. Van voorraad tot eindgebruiker, uw overzicht is compleet.

Nauwkeurige en essentiële tellingen

Belangrijke signalen voor bijvoorbeeld kritische voorraad ontvangt u op het juiste moment. Zo kunt u nieuwe voorraad bestellen, liggen uw orders niet stil én krijgen uw klanten waarom ze vragen. MOL Logistics onderscheidt zich onder andere door een hoge voorraadnauwkeurigheid. Dit is te danken aan ons krachtige Warehouse Management Systeem dat alle stadia in de voorraad nauwkeurig monitort. Onderdeel hiervan is het periodiek tellen van (een deel van) uw voorraad. Uiteraard kunnen wij dit verzorgen, indien gewenst samen met uw eigen personeel.

Beschikt u al over een login, dan kunt u hier direct inloggen. Voor het aanvragen van een login, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

Heeft u vragen over Voorraadbeheer?