Boekt u uw transporten al online?

Gemak dient de mens, dus ook u als ondernemer. Online uw transport boeken levert u direct besparingen op in tijd, papier en telefoonkosten. Door het elektronisch versturen van uw transportopdrachten vermindert u de wachttijd, terwijl wij direct met uw zending aan de slag kunnen. Veilig, snel en overzichtelijk bereiken uw zendinggegevens foutloos ons systeem.

Gaat u ook voor snelheid en gemak? Boek uw zendingen online!

Wegtransportzendingen kunt u eenvoudig aanmelden via onze website. Voor u een snelle en eenvoudige methode om uw zending te boeken. De door u ingegeven data komt rechtstreeks in het systeem van MOL Logistics. Na het plaatsen van de opdracht krijgt u van ons een bevestiging per e-mail met daarin het referentienummer en overzicht van de zending. Daarna gaan we meteen met de boeking aan de slag.

Online uw transport boeken: hoe werkt het?
Uiteraard begeleiden we u graag bij het online boeken van een transport. Nadat u bij ons een inlognaam en wachtwoord heeft opgevraagd (via planning@mol-logistics.nl) krijgt u een document dat u stap voor stap uitlegt hoe te handelen. Mocht u er toch niet uitkomen, dan helpen onze Customer Service collega’s u graag.

Zeevracht en luchtvracht: Customer Service
Voor zee- en luchtvracht krijgt u via onze Customer Service teams toegang tot de rest van de wereld. Zij ondersteunen uw bedrijf bij alle zeevracht of luchtvracht gerelateerde zaken. Of u nu op zoek bent naar een indicatief tarief of meer wilt weten over bepaalde doorlooptijden. Ze begeleiden u graag in de uitdagende wereld van de logistiek, waar creatief denken belangrijk is. Dit om de kosten voor u als klant zo laag mogelijk te houden. Bij MOL Logistics hebben wij daarvoor alle kennis in huis!

Lees onze voorwaarden of onze privacyverklaring.

Quality matters:

Contact

Visiting Address
Siriusstraat 45
5015 BT Tilburg
The Netherlands

+31 (0)13 - 5373 373
info@mol-logistics.nl

VAT: NL004754761B01
CoC: 18022017

Other Office

Rotterdam
Hoefsmidstraat 41
3194 AA Hoogvliet-Rotterdam
+31 (0)10 - 2996 220

Amsterdam
Prestwickweg 30
Gebouwdeel D, 2e verdieping
1118 LB Schiphol-Zuidoost
+31 (0)20 - 4059 900