Boekt u uw transporten al online?

Gemak dient de mens, dus ook u als ondernemer. Online uw transport boeken levert u direct besparingen op in tijd, papier en telefoonkosten. Door het elektronisch versturen van uw transportopdrachten vermindert u de wachttijd, terwijl wij direct met uw zending aan de slag kunnen. Veilig, snel en overzichtelijk bereiken uw zendinggegevens foutloos ons systeem.

Gaat u ook voor snelheid en gemak? Boek uw zendingen online!

Wegtransportzendingen kunt u eenvoudig aanmelden via onze website. Voor u een snelle en eenvoudige methode om uw zending te boeken. De door u ingegeven data komt rechtstreeks in het systeem van MOL Logistics. Na het plaatsen van de opdracht krijgt u van ons een bevestiging per e-mail met daarin het referentienummer en overzicht van de zending. Daarna gaan we meteen met de boeking aan de slag.

Online uw transport boeken: hoe werkt het?
Uiteraard begeleiden we u graag bij het online boeken van een transport. Nadat u bij ons een inlognaam en wachtwoord heeft opgevraagd (via planning@mol-logistics.nl) krijgt u een document dat u stap voor stap uitlegt hoe te handelen. Mocht u er toch niet uitkomen, dan helpen onze Customer Service collega’s u graag.

Zeevracht en luchtvracht: Customer Service
Voor zee- en luchtvracht krijgt u via onze Customer Service teams toegang tot de rest van de wereld. Zij ondersteunen uw bedrijf bij alle zeevracht of luchtvracht gerelateerde zaken. Of u nu op zoek bent naar een indicatief tarief of meer wilt weten over bepaalde doorlooptijden. Ze begeleiden u graag in de uitdagende wereld van de logistiek, waar creatief denken belangrijk is. Dit om de kosten voor u als klant zo laag mogelijk te houden. Bij MOL Logistics hebben wij daarvoor alle kennis in huis!

Let us help you.

Bericht over Online transport boeken

GDPR and Privacy

Lees onze voorwaarden of onze privacyverklaring.

Quality matters:

Contact

Visiting Address
Siriusstraat 45
5015 BT Tilburg
The Netherlands

+31 (0)13 - 5373 373
info@mol-logistics.nl

VAT: NL004754761B01
CoC: 18022017

Other Office

Rotterdam
Hoefsmidstraat 41
3194 AA Hoogvliet-Rotterdam
+31 (0)10 - 2996 220

Amsterdam
Prestwickweg 30
Gebouwdeel D, 2e verdieping
1118 LB Schiphol-Zuidoost
+31 (0)20 - 4059 900